Profil

Vi er begge autoriserede psykologer og har mange års erfaring med psykologisk rådgivning og terapi indenfor en bred vifte af psykologiske og sociale problemstillinger. Vores psykologpraksis ligger i Århus C.Vi er terapeutisk veluddannede og har udviklet stor bredde i kendskabet til menneskelige udviklings- og forandringsprocesser i såvel privatliv som i arbejdsliv.
Gennem en årrække har vi udviklet et konstruktivt samarbejde og vores klinikfællesskab bygger på fælles standarder, med vægt på høj grad af faglighed, nærvær, grundighed og respekt.Vi prioriterer at deltage i efteruddannelse og supervision så vores kvalifikationer løbende vedligeholdes og udvikles.

Psykolog
Lotte Haugsted

Autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi for voksne. Mine specialeområder er terapi og rådgivning i forhold til selvværdsproblemer, præstationsangst, stress, misbrug, angst, depression, ungdoms-/studieproblemer og livskrise.
Jeg er videreuddannet indenfor psykodynamisk terapi, kognitiv terapi, metakognitiv terapi, kropsterapi, kriseterapi og psykologisk testning.
 Konsulenttilknyttet Falck Healthcare, Prescriba, Dansk Krisekorps og SOS.

Psykolog
Elisabeth Fromm

Autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi for voksne og med specialeområder:
Terapi og rådgivning i forhold til  livskrise, stress, angst, depression, selvværdsproblemer, jalousi, parforhold, spiseforstyrrelse, studieproblemer samt problemstillinger i forbindelse med tinnitus.

Jeg er videreuddannet indenfor eksistentiel terapi, kognitiv terapi og kriseterapi.

Har overenskomst med sygesikringen og tager imod lægehenvisning i klinik
Storegade 7, 1., 8382 Hinnerup. www.psykologelisabethfromm@gmail.com

Psykologpraksis Haugsted + Fromm Skt.Pauls Kirkeplads 9, 1.th DK - 8000 Århus C.
Elisabeth Fromm Tlf: 6065 8491 Lotte Haugsted  Tlf: 6143 4594   send mail