Profil

Vi er begge autoriserede psykologer og har mange års erfaring med psykologisk rådgivning og terapi indenfor en bred vifte af psykologiske og sociale problemstillinger. Vores psykologpraksis ligger i Århus C.Vi er terapeutisk veluddannede og har udviklet stor bredde i kendskabet til menneskelige udviklings- og forandringsprocesser i såvel privatliv som i arbejdsliv.
Gennem en årrække har vi udviklet et konstruktivt samarbejde og vores klinikfællesskab bygger på fælles standarder, med vægt på høj grad af faglighed, nærvær, grundighed og respekt.Vi prioriterer at deltage i efteruddannelse og supervision så vores kvalifikationer løbende vedligeholdes og udvikles.

Psykolog
Lotte Haugsted

Autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi for voksne. Mine specialeområder er terapi og rådgivning i forhold til selvværdsproblemer, præstationsangst, stress, misbrug, angst, depression, ungdoms-/studieproblemer og livskrise.
Jeg er videreuddannet indenfor psykodynamisk terapi, kognitiv terapi, kropsterapi, kriseterapi og psykologisk testning.
Konsulenttilknyttet Falck Healthcare og Prescriba.

Psykolog
Elisabeth Fromm

Autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi for voksne og med specialeområder:
Terapi og rådgivning i forhold til  livskrise, stress, angst, depression, selvværdsproblemer, jalousi, parforhold, spiseforstyrrelse, studieproblemer samt problemstillinger i forbindelse med tinnitus.

Jeg er videreuddannet indenfor eksistentiel terapi, kognitiv terapi og kriseterapi.

Har overenskomst med sygesikringen og tager imod lægehenvisning i klinik
Storegade 7, 1., 8382 Hinnerup. www.psykologelisabethfromm@gmail.com

Psykologpraksis Haugsted + Fromm Skt.Pauls Kirkeplads 9, 1.th DK - 8000 Århus C.
Elisabeth Fromm Tlf: 6065 8491 Lotte Haugsted  Tlf: 6143 4594   send mail